Make your own free website on Tripod.com

English

Français

Nederlands


Bosanski
 
TOP
Hotel ADA+S logo
Hotel ADA+S


Welcome
Dobro došli na našu stranicu!
 

Mirsad SelmanovicHotel ADAS, nalazi se na samoj obali rijeke Une, 100 m udaljen od auto-route Zagreb-Sarajevo. Samo ga most i rijeka Una dijele od centra grada. Hotel je sagrađen poslije rata na mjestu odakle puca vidik na sve strane, uz i niz rijeku Unu.

Bihać se svakim danom sve više izgrađuje i širi, s obzirom na njegov geografski položaj, na neiskorištene turističke i rekreativne resurse, potrebno je još nekoliko hotela pa da se aktivno uključimo u turizam i spremni dočekamo goste.

Obzirom na demografski sastav stanovništva, geostrateški i geopolitički položaj, otvorenost prema Evropi i Svijetu, grad Bihać i njegova okolina sa nekoliko srednjovjekovnih dvoraca ima sve perspektive za razvoj ove privredne grane, što smo ozbiljno shvatili kada smo se riješili izgraditi jedan lijep hotel za potrebe posjetilaca, namjernika, u želji da im ostavimo što bolji utisak na grad i ugodan boravak u njemu.

Mirsad Selmanović, vlasnik Hotela ADA.
 


Karta prilaza do Hotela ADA+S
Mada smo pioniri u ovom poslu, naš personal će učiniti sve da vaš boravak ostane nezaboravan, jer naš moto je: "zadovoljan gost dolazi ponovo", zato budite uvjereni da ćete kod nas biti kraljevski primljeni.
Svaki trenutak proveden u našem hotelu biće doživljaj više u vašem životu. Mi vam nudimo ugodnost, a rijeka Una pozitivnu energiju, grad Bihać bezbrojne animacije i rekreacije. Boravak u hotelu ADA+S pomlađuje svijest i učvršćuje karakter.

 


 Pred vama je uspjeh izbora!

| English | Français | Nederlands | Bosanski |

Informacije:

Recepcija: Tel.: ++387-(0)37-311 570, Fax: ++387-(0)37 311 618
Direkcija: Tel. : ++387 - 061-137 680
Adresa: Hotel ADA+S, ul. Husrefa Redžića 1, 77000 Bihać, Bosna i Hercegovina


 


Nazad na startnu stranicu Naprijed na sljedeću stranicu
© Copyright by Cavkic ®
Page Construction:12.09.1999 - Last Modified: 27.10.2008